Despre noi

Bine ați venit la FabiTex - partenerul dvs. de încredere în echipamente de protecție de înaltă calitate

FabiTex - Unitate protejata

Dragi clienți și colaboratori,

Avem plăcerea să vă anunțăm că începând cu data 24.04 croitoria FabiTex din localitatea Pildești a devenit UNITATE PROTEJATĂ

Ce reprezintă o UNITATE PROTEJATA?

Angajatorii cu mai mult de 50 de angajați care nu au sau nu doresc să angajeze persoane cu dizabilități, pot opta pentru alternativele oferite de Legea 448/2006 ART. 78 (modificat prin OU 86/2008):

  • Să plăteasca lunar către bugetul de stat o sumă reprezentând 50% din salariul de baza minim brut pe țară înmulțit cu numărul de locuri de muncă prevăzute de lege pentru persoanele cu handicap
  • Să achiziționeze produse sau servicii realizate prin propria activitate a persoanelor cu handicap angajate în unități protejate autorizate, pe bază de parteneriat, în sumă echivalentă cu suma datorată la bugetul de stat în condițiile prevăzute la lit. a).

FabiTex - Producator de echipamente pentru munca si protectia muncii

Bine ați venit la FabiTex - partenerul dvs. de încredere în echipamente de protecție de înaltă calitate. Cu o experiență vastă în industria echipamentelor de protecție, ne-am dedicat să asigurăm siguranța și confortul lucrătorilor din diverse domenii.

La FabiTex, punem calitatea pe primul loc. Fie că este vorba despre salopete rezistente la diverse substanțe, geci impermeabile sau veste reflectorizante pentru vizibilitate optimă, fiecare produs este conceput și fabricat cu atenție la detalii și cu materiale de cea mai înaltă calitate.

Cu FabiTex, vă puteți baza pe echipamente de protecție care nu doar îndeplinesc, ci depășesc standardele de siguranță și performanță. Suntem aici pentru a vă susține în asigurarea unui mediu de lucru sigur și productiv pentru toți angajații dvs.

Adresa

Str. Vasile Alecsandri, Nr. 41, Pildesti, Romania

Program

Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Sâmbătă: 08:00 - 12:00

FABITEX PRODCOM SRL 

CUI 38322852

J27/1080/2017 

Unitate protejată
Contacte
Cere o oferta personalizata!

Echipa noastră de experți în design și producție lucrează împreună pentru a oferi soluții personalizate, adaptate la cerințele specifice ale fiecărui client.